gala

Players agreement

Voorwaarden deelname aan beachvolleybalcompetitie

Door in te schrijven aan de Nevobo beachvolleybalcompetitie bestaande uit :
  • NK Beach Volleyball
  • Eredivisie Beach Volleybal
  • Eerste divisie beachvolleybal
  • Tweede divisie beachvolleybal
  • Derde divisie beachvolleybal
  • Junior Beachcircuit beachvolleybal
  • Iedere nieuw in te voeren divisie of klasse deel uitmakende van de Nevobo beachvolleybalcompetitie
accepteert de speler onderstaande voorwaarden:

1. De Nevobo heeft het exclusieve recht om gebruik te maken van foto’s, bewegende beelden, films, video’s, TV-beelden die gemaakt zijn van de speler tijdens wedstrijden van de Nevobo beachvolleybalcompetitie zonder dat daar enige compensatie voor de speler tegenover staat voor de promotie van beachvolleybal in de breedste zin van het woord.

2. De Nevobo heeft het recht om (eventueel in samenwerking met sponsors van de competitie) de naam, foto’s, video en andere bewegende beelden van de speler te gebruiken voor de promotie van evenementen die deel uit maken van de Nevobo-competitie. De Nevobo en haar sponsors zullen dit recht enkel gebruiken om de Nevobo beachvolleybalcompetitie en de evenementen van deze competitie te promoten.

3. De speler krijgt het niet exclusieve recht om tijdens evenementen van de Nevobo beachvolleybalcompetitie foto’s of videobeelden te maken die gebruikt kunnen worden voor de promotie van zichzelf als speler.

4. De speler heeft niet het recht om foto’s, videobeelden of ander beeldmateriaal te maken of te laten maken voor de productie van promotiemateriaal voor een sponsor of een andere derde partij zonder schriftelijke toestemming van de Nevobo.

5. De speler heeft niet het recht om bij evenementen van de Nevobo beachvolleybalcompetitie acties zoals sampling of uitdelen van flyers uit te voeren ter promotie van zichzelf, sponsors of derde partijen zonder schriftelijke toestemming van Nevobo.